Over ons

Arborex is gevestigd in Barneveld, in het midden van Nederland. Oprichter van Arborex is Martijn Heiwegen, die in 2013 het plan opvatte om voor zichzelf te beginnen. Martijn Heiwegen: “Het mooiste aan mijn werk zijn twee dingen: de veelzijdigheid van het verzorgen van bomen en het contact met mensen. Met mijn klanten maak ik graag heldere afspraken, die ik dan ook nakom natuurlijk. Dat principe houd ik graag hoog!”

 

Martijn is een ETW’er, een afkorting die staat voor European Tree Worker. Dat betekent dat hij een internationaal erkend certificaat heeft dat staat voor gedegen vakkennis met aandacht voor veiligheid, natuurbehoud en milieubescherming Martijn is een allround vakbekwaam boomverzorger.

 

Arborex komt graag een kijkje nemen bij uw boom of bomen. Ter plekke maken we een inschatting van de werkzaamheden en de gezondheid van de boom. We maken heldere afspraken, waarna we op een veilige, professionele en efficiënte manier aan de slag gaan. Bel gerust voor een persoonlijke kennismaking!