Bomen kappen

‘Die boom neemt zoveel licht weg in onze woonkamer, ik zou best willen dat iemand die boom weghaalt’.  ‘De wortels van onze boom duwen het hele straatwerk omhoog, tijd om die boom te kappen’. ‘De boom is dood, het is niet veilig hem in de tuin laten staan’. Zomaar wat redenen die u kunt hebben om een boom te kappen. Hoe mooi een boom ook kan zijn, er zijn situaties denkbaar dat het kappen van de boom de enige optie is. Arborex adviseert u graag hoe u dat aanpakt. Wij zijn specialist in het professioneel kappen van bomen.

 

Veelgestelde vragen

Vragen die onze klanten vaak stellen, zijn:

Een boom kappen in uw tuin, mag dat zomaar?

En wat kost het kappen van een boom?

Hoe komt die grote boom veilig naar beneden, zonder ongelukken en schade aan de woning?

 

Vanuit Barneveld werkt Arborex voor klanten in de wijde omtrek. Wilt u een boom laten kappen in de gemeente Apeldoorn, Zeist, Nijkerk, Almere, Ede, Veenendaal, Utrechtse Heuvelrug of Arnhem? Ons werkgebied bevindt zich in een straal van 40 kilometer rondom Barneveld.

 

Maatwerk

De kosten voor het kappen van een boom in uw tuin verschilt per situatie. Als de boom in één keer kan vallen, werkt dat sneller dan in de boom inklimmen en hem stukje bij beetje naar beneden halen. Soms kunnen we er ook bij met een hoogwerker, als klimmen niet meer verantwoord is in verband met veiligheid. Kortom: iedere boom vraagt om maatwerk.


Werkwijze

Arborex werkt altijd als eerste veilig, met een bus vol met kwalitatief eigen gereedschap en de nodige papieren op zak (European Tree Worker). De veiligheid van u als bewoner(s), buren, uw woning en het team van Arborex staat bovenaan. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele werkwijze, onze jarenlange ervaring helpt daar flink bij. Arborex neemt direct een versnipperaar mee, zodat u met een schone tuin (en zonder boom!) achterblijft. Wilt u de boom volledig laten rooien, inclusief de stobbe? Kijk dan op onze pagina Bomen rooien.

 

Boom kappen?

Wilt u meer weten of wij de boom in uw tuin kunnen kappen? Bel of mail ons voor een kennismaking op locatie, waarna wij een concept-plan van aanpak en een prijsvoorstel maken.


Vraag een offerte aan
Verzenden