diensten

Bomen kappen

Bomen kappen lijkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Veiligheid staat boven aan, zeker bij een tuin of langs de openbare weg. Door betrouwbaar materieel, professioneel gereedschap en een goede voorbereiding kan Arborex een boom veilig en vakkundig kappen. Meer informatie over de kosten van het kappen van een boom? Neem contact met ons op voor een passende offerte. Wanneer nodig kunnen wij ook helpen bij het aanvragen van een kapvergunning.

diensten

Bomen snoeien

Bomen snoeien bij Arborex Boomverzorging - de specialist in het snoeien en kappen van uw boom. De beste periode voor snoeien van uw boom is na de bladval in het najaar. Snoeien is belangrijk voor een goede kroonontwikkeling van de boom. Bij een volgroeide boom is het weghalen van zieke of dode takken voldoende, eventueel kan de boom uitgedund worden om het gewicht van de kroon te verlagen. Meer informatie of een prijs voor het snoeien van uw boom? Neem contact met ons op!

diensten

Bomen planten

Bomen worden meestal geplant met een kluit. Afhankelijk van het seizoen (in verband met sapstromen) wordt de boom vervoerd en geplaatst. Om te zorgen dat de boom goed aanslaat en doorgroeit is het vaak nodig om groeiplaatsverbetering toe te passen. De bestaande grond wordt dan gemengd met grond die onder andere beter kan vasthouden.

diensten

Bomen rooien

Een boom laten rooien door Arborex is mogelijk in een wijde regio. Ons werkgebied ligt in een straal van zo’n 40 kilometer rondom Barneveld. Vele particulieren en bedrijven hebben de weg naar Arborex inmiddels gevonden. Wat beloven wij onze klanten?

diensten

Stormschade

In het stormseizoen sneuvelen er altijd wel enkele (vaak zieke of verzwakte) bomen. Het herstellen of opruimen van de schade is een lastige klus, zeker als het om een grote boom gaat. Arborex kan een omgevallen boom vakkundig en snel 'klein maken' en afvoeren.

diensten

Eikenprocessierups

Bent u helemaal klaar met de overlast van de eikenprocessierups? Wij kunnen u helpen om de acute overlast weg te nemen door de nesten onschadelijk te maken. Ook geven we advies over preventie maatregelen tegen de eikenprocessierups.